Vállalkozz velünk digitálisan!

Miért jó Önnek, ha velünk dolgozik?

BIZTONSÁGOS

Felhős megoldás, azaz adatainak biztonságáról mi gondoskodunk.

BÁRHONNAN HOZZÁFÉRHETŐ

Internet alapú megoldás, azaz bárhonnan hozzáférhet információihoz (otthonról vagy a tengerpartról is).

TELJES MEGOLDÁS

Teljes megoldást nyújtunk, azaz nem csak az eladásig segítjük Önt, hanem az eladás utáni folyamatok megoldásaiban is. Végig vezetjük és segítjük a folyamataiban, mint:

  • ügyfélszerzés, ügyfélmenedzsment (CRM)
  • árajánlatadás
  • megrendelés
  • gyártás támogatás és követés
  • teljesítés (munkalapok, szállítólevelek)
  • számlázás
  • kintlévőség kezelés
  • átlátható vezetői információk akár a cégvezető mobil telefonjáról is elérhetően.

PÁLYÁZAT SIKERDÍJAS KONSTRUKCIÓBAN

Levesszük az Ön válláról a pályázatírás terheit, azaz munkatársaink elkészítik a cégének a pályázatot is és az informatikai megoldást is. Ráadásul sikerdíjas konstrukcióban.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A PROJEKT VÉGÉIG

Nem hagyjuk magára később sem. A szoftvereket és a számítógépeket nem csak eladjuk Önnek hanem gondoskodunk a folyamatos működésükről is. Hiba esetén is minket hívhat. Meghibásodás esetén gondoskodunk a javításukról és a karbantartásukról is, hogy Önnek csak a saját munkájára kelljen figyelnie.

PONT AZT, AMIRE SZÜKSÉGE VAN

Egyedi igényei alapján az Ön cégére szabjuk, továbbfejlesztjük szoftverünket, azon igények alapján, amik akár most, akár majd csak később fognak felmerülni.

KORÁBBI PÁLYÁZATI PROJEKTEKBEN KIPRÓBÁLT ÉS BIZONYÍTOTT

Ellenőrzött modulok és megoldások. Az megoldásaink az előző pályázati ciklusban már átmentek számos pályázati ellenőrzésen és kivétel nélkül mindegyiken megfeleltek a pályázati követelményeknek az ügyfeleinknél.

Kérem, hogy adja meg elérhetőségeit, vagy hívjon bennünket telefonon a +3630 385 2575 számon és munkatársaink részletesen tájékoztatják!

Mi sem szeretjük a kéretlen leveleket. Az Ön által megadott adatokat kizárólag a kapcsolattartás idejére tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át.